Esdeveniments

You are here: Home / Esdeveniments
 • ELS DOTZE TREBALLS D’HÈRCULES: Kontakte Grup de Percussió + Mara Aranda

  24 Gener /21:00 - 23:00 CET

  “Els Dotze Treballs d’Hèrcules” és un espectacle poètic-musical estructurat en catorze moviments, dotze dels quals corresponen a cadascun dels treballs encomanats per Euristeu, més un preludi, que relata l’atac de follia d’Hèrcules, que el porta a assassinar als seus fills i a la seva dona (Mègara), i un final, que descriu la mort de l’heroi, enverinat per Deianira.

 • NADA NUEVO BAJO EL SOL: Pau Figueres Quartet

  7 Febrer /21:00 - 23:00 CET

  Pau Figueres presenta el seu segon àlbum “Nada nuevo bajo el sol” en el que uneix amb excepcional mestratge les vibracions del flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats.

 • LA VEU DE CATALUNYA: The Canigó Early Music Ensemble

  14 Febrer /21:00 - 23:00 CET

  La formació de música antiga Canigó Ensemble treballa en un projecte de recuperació musical centrat en l’àmbit de la música tradicional i popular catalana a partir d’una iniciativa de William Waters, amb transposicions per a veu i instrumentari antic.

 • EMILI VENDRELL, LA VEU DEL POBLE: Roger Padullés, Josep Surinyac i Ferran Frauca

  21 Febrer /21:00 - 23:00 CET

  Aquesta proposta és un espectacle on l'actor Ferran Frauca encarna el famós tenor Emili Vendrell.

 • L’ENDRAPASOMNIS: Teatre al detall

  8 Març /11:00 - 13:00 CET

  Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolaris i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució.

 • A BOLA DE NIEVE: Martirio & Chano Domínguez

  14 Març /21:00 - 23:00 CET

  Després de gairebé 15 anys sense gravar nou material Martirio i Chano s’ajunten ara per recordar al gran pianista i intèrpret cubà Ignacio Villa “Bola de Nieve”

 • LA CREACIÓ D’UN GÈNERE: Duet Claret – Ramírez

  20 Març /21:00 - 23:00 CET

  En el 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, dediquem aquest concert a la seva memòria, amb algunes de les pàgines més rellevants de la literatura per a violoncel i piano de tots els temps.

 • ALBERT GUINOVART I L’ORQUESTRA DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI, concert de celebració del 20è aniversari de l’OURV de les Terres de l’Ebre

  29 Març /19:00 - 21:00 CEST

  El concert que us presentem vol ser una celebració d’aquests 20 anys de trajectòria i fa coincidir dues efemèrides més. Per una banda el 50è aniversari de la mort del vallenc Robert Gerhard, una de les personalitats més destacades del patrimoni musical català i figura clau per entendre musicalment el segle XX, i per l’altra, el 250è aniversari del naixement d’un dels compositors més universals, L. van Beethoven, amb una obra que ell mateix va definir com una de les seves millors composicions: la setena simfonia. Per completar aquest programa d’aniversari, l’orquestra acompan...

 • LA MÚSICA CONSTITUEIX UNA REVELACIÓ MÉS ALTA QUE CAP ALTRA FILOSOFIA: Trio Beethoven

  3 Abril /21:00 - 23:00 CEST

  És en motiu d’aquesta efemèride, i en el marc del 40è aniversari del Conservatori de Música de Vila-seca, que va sorgir el projecte de crear el Trio Beethoven amb tres professors del centre: Susana Uruen al violí, David Blay al violoncel, i Núria Ruera al piano, que en aquest concert ens interpretaran dos dels trios amb piano del geni de Bonn.

 • LA HISTÒRIA DEL SOLDAT: Kammart Ensemble

  17 Abril /21:00 - 23:00 CEST

  La Història del Soldat, en un inici, es va tractar d’una curiositat, però actualment és considerada com a una obra mestra sense precedents i amb grans conseqüències musicals. Stravinsky va escriure aquesta obra en el moment més dur de la seva vida, la seva situació econòmica era difìcil, havien mort dues persones properes a ell i, a més, Europa es trobava a les acaballes de la Primera Guerra Mundial.

 • BACH I HÄNDEL, UNA TROBADA: Lina Tur i Dani Espasa

  8 Maig /21:00 - 23:00 CEST

  Una meravellosa oportunitat de gaudir de dos grans músics intèrprets, que presenten el seu darrer disc que està recorrent els més importants escenaris d’Europa i del món.

 • LECTURES DIFFÉRENTES: Kebyart Ensemble

  15 Maig /21:00 - 23:00 CEST

  Amb motiu del 250è aniversari de Beethoven Kebyart ha fet una transcripció del seu Quartet de cordes Op. 14 Núm. 1 que és, alhora, un arranjament fet pel propi compositor de la seva novena sonata per a piano. És interessant observar com Beethoven va fer múltiples transcripcions de la seva música per a diferents formacions al llarg de la seva vida. Es tracta, per tant, d’una mateixa música vista per l’òptica de dues formacions instrumentals completament diferents.

 • LLUM!: Cor Sant Esteve

  22 Maig /19:00 - 21:00 CEST

  Amb aquesta única paraula, LLUM, el Cor St. Esteve presenta la seva nova proposta: un concert on la llum fa de centre temàtic tant musicalment com escènica. Amb un muntatge lumínic inaudit per a un concert coral, el cor ens presenta un programa amb música del segle XX i XXI que gira entorn de la llum en els seus múltiples aspectes (físics i espirituals). Aquest fenomen físic ha captivat al llarg de tota la història a artistes de tota mena i encara ara suposa quelcom que ens pot inspirar les més boniques pintures, paraules o músiques.

 • L’EMPERADOR DE BEETHOVEN: Paul Lewis & OCM

  24 Maig /19:00 - 21:00 CEST

  Observar l'evolució estilística d'un dels compositors més grans de la història de la música és una gran oportunitat. Seguint l’estela de Mozart, que havia obert el camí cap a una nova relació entre solista i orquestra, repartint el virtuosisme entre ambdós, Beethoven escrigué el seu primer concert amb 17 anys i el darrer amb 41. En el transcurs d'aquest temps mantingué en el concert algunes característiques -tots tenen tres moviments, el primer ràpid en forma d’Allegro de sonata, el segon lent i el tercer ràpid en forma de Rondó- però hi introduí novetats importants que de...

 • SÓC FELIÇ: Dàmaris Gelabert

  30 Maig /18:00 - 20:00 CEST

  Per què és tan feliç la Caterina? Quins són els secrets de la seva felicitat? Potser... viure a prop de la natura? Gaudir dels petits regals de cada moment? Tenir la música sempre present?