Carregant Esdeveniments

La música de l’amistat: Les sonates per a violí i piano de Johannes Brahms

12 maig, 2018 /21:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Després de més deu anys de compartir escenari, Enrique Bagaria i Josep Colomé arriben al zènit de la seva carrera per endinsar-se en l’univers infinit de la música de Johannes Brahms en la seva expressió més íntima, en la seva música de cambra.

La primera fita ha estat tocar i enregistrar els quartets amb piano en l’anomenat The Brahms Project, que comparteixen amb dos músics més de la seva generació –el viola Joaquín Riquelme i el violoncel·lista David Apellániz– i la segona ha estat gravar les tres sonates per a violí i piano d’aquest compositors capdal del Romanticisme alemany.

La música de Brahms no es pot separar de la seva amistat amb el violinista Joseph Joachim i amb la seva admirada Clara Schumann, esposa de Robert Schumann i una de les pianistes més cèlebres que ha tingut el segle XIX.

Inspirat per ells, Brahms creava autèntics poemes sonors que ens llancen cap al més enigmàtic i profund dels nostres sentiments.

El diàleg entre els dos instruments se sent com una conversa apassionada entre dos amics, amb les seves avinences i les seves discrepances, i amb la seva manera de percebre el món, de vegades confrontada en passatges convulsos, de vegades units en un sol cant.

L’empatia que s’estableix entre els dos es fa evident i sovint semblen un de sol que es desdobla en dues veus diferents, la del violí i la del piano.

Les tres sonates són un recorregut exhaustiu pels camins més feréstecs de la música romàntica, des del lirisme al temperament, des de la pura melodia al virtuosisme més trepidant.

Tres moments àlgids de la música clàssica que ens arriben de mans d’aquests dos grans amics i grans intèrprets del país, que han trobat en l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca l’acústica més adient per a empendre aquest viatge.

Concert: La música de l’amistat: Les sonates per a violí i piano de Johannes Brahms

Artistes: Josep Colomé, violí. Enrique Bagaría, piano.

web: www.jebagaria.com – www.josepcolome.com

Data: 12 de maig de 2018

Hora: 21.00 h

Temporada: Primavera 2018

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10 €

Tipus: Abonament / No numerat.

VENDA DE LOCALITATS
Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA
L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS
No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI
Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada
La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:
• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €
• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €
• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:
• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767
• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat
• web: www.auditorijosepcarreras.cat
• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras
Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.
També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Detalls

Data: 12 maig, 2018
Hora: 21:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Telèfon: 977 392 484 - 977 393 812