Carregant Esdeveniments

CANÇONS POPULARS DELS PIRINEUS: COR DE CAMBRA DE L’AUDITORI ENRIC GRANADOS DE LLEIDA

9 Març /21:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Cançons Populars dels Pirineus és un nou projecte de recuperació de la cançó popular pirinenca, a partir de la documentació de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1920-1936), encarregant-ne una reelaboració als millors compositors actuals per a cor i conjunt instrumental de música antiga. És una coproducció del Cor de Cambra de l’Auditori de Lleida i el Festival de Música Antiga dels Pirineus per tal de donar vida a les cançons populars dels nostres avant-passats i recuperar aquella tradició oral perduda. I també una invitació als compositors actuals a treballar en la temàtica popular. El resultat és un magnífic recull de cançons, un ric ventall de tonades modals que constitueix una autèntica crònica social del seu temps, i alhora una mostra de la creativitat dels nostres dies.
Compositors actuals com ara Josep M. Guix, Bernat Vivancos, Xavier Pastrana, J. L. Guzmán-Antic, Jordi Castellà, Joan Magrané, Ramon Humet, Xavier Puig, B. Giribet i C. Prat han donat nova vida a aquestes músiques que sonaran en un concert imprescindible i que formarà part del “Cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps”.

Concert: CANÇONS POPULARS DELS PIRINEUS: COR DE CAMBRA DE L’AUDITORI ENRIC GRANADOS DE LLEIDA

Artistes: Anaïs Oliveras, soprano
. Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida
 Conjunt instrumental de música antiga
Santi Mirón, viola de gamba
Joan Izquierdo, flauta de bec
Rafael Bonavita, tiorba,
Oriol Casadevall, violone
Marc Clos, percussions
Xavier Puig, direcció.

web: www.ccaeg.org

Data: 9 de Març de 2019

Hora: 21 h

Temporada: Primavera 2019

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€

Tipus: Abonament / Numerat.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 9 Març
Time: 21:00
Cost: 10€
Website: www.ccaeg.org

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: