Carregant Esdeveniments

ELS DOTZE TREBALLS D’HÈRCULES: Kontakte Grup de Percussió + Mara Aranda

24 Gener /21:00 - 23:00 CET
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

“Els Dotze Treballs d’Hèrcules” és un espectacle poètic-musical estructurat en catorze moviments, dotze dels quals corresponen a cadascun dels treballs encomanats per Euristeu, més un preludi, que relata l’atac de follia d’Hèrcules, que el porta a assassinar als seus fills i a la seva dona (Mègara), i un final, que descriu la mort de l’heroi, enverinat per Deianira.

Kontakte Grup de Percussió, junt a Mara Aranda, Jota Martínez i Rafa Gisbert “Cato” ens proposen un viatge musical pels escenaris on té lloc l’acció de l’heroi Hèrcules, des de la península del Peloponès fins a l’Inframón, on destaquen els ritmes i melodies de cadascuna de les diferents regions. No es tracta de música descriptiva de les accions de l’heroi, de vegades es dona aquest cas i d’altres son arranjaments de música tradicional per a aquest innovador tipus de formació, però de segur que ens transportaran i podrem adonar-nos i sentir-nos ben prop d’aquells mons tan llunyans. La follia, la mort, la bellesa d’aquelles terres i la diversitat dels seus ritmes estan presents en aquesta música tan variada.

Concert: ELS DOTZE TREBALLS D’HÈRCULES: Kontakte Grup de Percussió + Mara Aranda

Artistes: Kontakte Grup de Percussió
Sergio Izquierdo Pallardó
Joaquín Lambíes Zanón
Miguel Ángel orero Martínez
Francesc Vidagany Nàcher

Mara Aranda: Veu
Jota Martínez: Instruments tradicionals de corda polsada
Rafa Gisbert “Cato”: Instruments tradicionals de vent

web:

Data: 24 de Gener de 2020

Hora: 21.00 h

Temporada: Primavera 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€

Tipus: Abonament. Numerat

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 24 Gener
Time: 21:00 - 23:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: