Carregant Esdeveniments

I A LA MATINADA, CANTA EL ROSSINYOL: ARCHÉNSEMBLE, ROGER PADULLÉS I DANI ESPASA

8 Febrer /21:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Felip Pedrell, compositor tortosí nascut l’any 1841 va destacar per les seves habilitats musicals que el van dur a una carrera com a compositor i musicòleg que va influenciar a tota una generació de músics. Entre els seus alumnes hi trobem noms insignes de la música com Granados, Albéniz, Taltabull, Millet o el mateix Manuel de Falla, el compositor espanyol més important dels últims segles. Però un alumne – de fet, l’últim que va tenir – el va fer sentir especialment orgullós de la seva labor com a pedagog: Robert Gerhard. A tots ells els inculcà la seva passió per la música de la terra, tant de la culta com de la popular. Fou, doncs, la llavor d’un nou sentiment nacional en la producció musical de la generació de finals del segle XIX. Escales, ritmes i modes propis del folklore català, valencià, andalús, entrarien a les obres d’aquesta generació que elevaria la qualitat musical del territori a uns estàndards que feia segles que no arribava.

Archénsemble ofereix un programa al voltant de Pedrell, Gols, Gerhard i Falla de la mà de tres destacats músics i intèrprets del país com són Roger Padullés, Daniel Espasa i Xavier Pastrana. Acompanyats d’una orquestra integrada per quinze músics la proposta d’Archénsemble s’endevina com un dels concerts imprescindibles de la temporada.

Concert: I A LA MATINADA,
CANTA EL ROSSINYOL: ARCHÉNSEMBLE, ROGER PADULLÉS I DANI ESPASA

Artistes: Roger Padullés, tenor Dani Espasa, clavecí Xavier Pastrana, direcció

web: www.rogerpadulles.com
www.vespresdarnadi.com www.xavierpastrana.com

Data: 1 de Febrer de 2019

Hora: 21.00 h

Temporada: Primavera 2019

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€

Tipus: Abonament / Numerat.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 8 Febrer
Time: 21:00
Cost: 10€
Esdeveniment Categories: , , ,

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: