Carregant Esdeveniments

L’ACCI A L’AJC: ENSAMBLE SPIRITUOSI

12 octubre, 2017 /19:00 - 21:00
ENTRADA LLIURE
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

La fructífera col·laboració entre l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana i el Patronat de Música de Vila-seca enguany acull, en el marc del XXII Cicle de Música Catalana-Iberoamericana, el concert de l’Ensamble Spirituosi.

Sis joves músics extraordinaris, de sòlida formació clàssica i vasta experiència orquestral, coral i solista, es reuneixen per conformar una nova agrupació musical: SPIRITUOSI.

Aposten per un repertori musical fresc i de gran dinamisme, que pren com a punt de partida composicions de caràcter clàssic-folklòric de l’Amèrica Llatina. La novetat es manifesta en els enginyosos arranjaments musicals i recursos sonors del grup.

S’han proposat com a missió difondre la música clàssica llatinoamericana i del Carib a tot el món. Per assolir aquest objectiu han recopilat les obres més emblemàtiques d’aquests territoris, presentant-les a la manera clàssica, introduint tècniques noves d‘execució i preservant els ritmes propis de la cultura musical dels pobles d‘Amèrica.

L‘agrupació s‘ha presentat en importants sales nacionals i internacionals com el Teatre Muth de Viena, Sala 1873 – Hallensalon, de l‘Hotel Imperial de Viena, Sala Teatrino del Liceu de Barcelona, les sales principals del Teatre Nacional i Belles arts de la República Dominicana, l’Expo de Milà 2015, el Festival Landecker Festowchen a Àustria l’any 2016 entre d’altres. L’any 2015 Spirituosi va rebre la estatuilla pel Concierto Clásico del Año en els prestigiosos Premios Soberano 2015.

 

Concert: L‘ACCI a l‘AJC:Ensamble Spirituosi.

Artistes: Nathalie Peña-Comas, soprano. Evelyn Peña-Comas, flauta travessera. Nicole Peña-Comas, violoncel. Damien Lancelle, guitarra. Gonzalo Manrique, guitarra. Rubén Sánchez, guitarra.

web: www.spirituosi.com

Data: 12 d’octubre de 2017

Hora: 19.00 h

Temporada: Tardor 2017

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: Entrada lliure.

Tipus: Fora d’abonament / No numerat.

VENDA DE LOCALITATS
Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA
L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS
No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI
Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada
La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada de Tardor 2017 són:
• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €
• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €
• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:
• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767
• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat
• web: www.auditorijosepcarreras.cat
• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras
Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.
També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Detalls

Data Data
Hora 19:00 - 21:00
Preu ENTRADA LLIURE

Recinte

Adreça
Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Telèfon 977 392 484 - 977 393 812