Carregant Esdeveniments

Corelli, La Gioia: Musica Alchemica Lina Tur Bonet I Dani Espasa

1 desembre, 2017 /21:00 - 23:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Lina Tur Bonet i Dani Espasa gaudeixen d’un merescut prestigi a nivell internacional, tant com intèrprets, O com impulsors de diferents projectes musicals al voltant de la música antiga.

El seu darrer treball discogràfic sobre les sonates d’Arcangello Corelli, enregistrat a l’Auditori Josep Carreras, els ha dut per diferents països.

Les crítiques sobre aquest disc han estat aclamades de manera unànime. Us deixem algunes d’elles:

Estem davant una lectura descomunal, absolutament imprescindible, que consagra, per si no ho estigués ja, a Tur Bonet com una dels més grans violinistes del moment (i evito afegir l’adjectiu “barrocs” perquè amb el violí modern i altres repertoris més propers en el temps es mostra amb idèntic nivell d’excel·lència

Eduardo Torrico, elartedelafuga.com, febrer 2017

Aquest enregistrament de les sonates per a violí i continu, sens dubte, pansa per dret propi a situar-se en el minso grup de capçalera de les referències discogràfiques absolutes, que estava dominat per Stefano Montanari i Enrico Onofri. Des d’avui és una trinitat, encara mediterrània, però ja no només italiana, perquè la seva tercera persona es diu Lina Tur.

Scherzo, Mariano Acer Ruilópez, abril 2017. CD “Excepcional”

Una magnífica oportunitat per gaudir d’un concert molt especial a l’AJC.

Concert: Corelli, La Gioia: Musica Alchemica Lina Tur Bonet I Dani Espasa.

Artistes: Lina Turner Bonet, violí. Dani Espasa, piano.

web: www.linaturbonet.com

Data: 1 de desembre de 2017

Hora: 21.00 h

Temporada: Tardor 2017

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10 €.

Tipus: Abonament / No numerat.

VENDA DE LOCALITATS
Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA
L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS
No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI
Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada
La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada de Tardor 2017 són:
• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €
• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €
• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:
• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767
• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat
• web: www.auditorijosepcarreras.cat
• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras
Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.
També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Detalls

Data Data
Hora 21:00 - 23:00
Preu 10€

Recinte

Adreça
Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Telèfon 977 392 484 - 977 393 812