Carregant Esdeveniments

LLOBET – GRANADOS, 100 ANYS D’UN VIATGE. Carles Trepat.

15 Abril, 2016 /21:30 - 23:30
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Amb motiu de l’estrena mundial de l’òpera Goyescas, Enric Granados va estar a Nova York més de tres mesos. Goyescas es va estrenar el 26 de gener de 1916 al Metropolitan Opera House i Granados va poder gaudir de l’èxit aconseguit, en companyia de nombrosos amics, entre els quals es trobaven Pau Casals i Paquita Madriguera. Deu dies abans, en el Princess Theatre, també s’havia produït una estrena singular: per primera vegada Granados era interpretat a la guitarra en concert públic i Miquel Llobet n’havia estat l’artífex. L’obra escollida fou la cèlebre Danza española núm. 5 (Andaluza). Fa exactament cent anys Miquel Llobet i Enric Granados van coincidir en un vaixell camí de Nova York i d’una aventura artística comuna. En aquells anys Llobet va transcriure per a guitarra obres del compositor lleidatà i és fàcil que al voltant d’aquestes obres giressin moltes de les converses en les llargues hores perdudes de navegació. Malauradament, en el viatge de tornada, Granados va morir en el naufragi del vaixell que el duia a Catalunya. En el centenari de la seva mort i en l’any de commemoració d’aquesta efemèride, arriba a l’AJC una de les propostes més interessants de la temporada. Carles Trepat és considerat un dels més preuats guitarristes a nivell mundial en l’àmbit de la guitarra clàssica. Únic pel seu sincer compromís, és un destacat músic sobri i elegant, acurat en l’execució musical que tant captiva i entusiasma el públic. Investigador incansable en el món de la guitarra, interpretant molts dels seus concerts amb les cèlebres i històriques guitarres Torres, amb les que ha enregistrat nombrosos treballs discogràfics.

Concert: LLOBET – GRANADOS, 100 ANYS D’UN VIATGE. Carles Trepat.

Artistes: Carles Trepat, guitarra.

web: www.facebook.com/carlestrepat

Data: 15 d’ Abril de 2016

Hora: 21.30 h

Temporada: Primavera 2016

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10 €.

Tipus: Abonament / No numerat.

VENDA DE LOCALITATS
Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA
L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS
No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI
Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada
La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada de Tardor 2015 són:
• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €
• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €
• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:
• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767
• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat
• web: www.auditorijosepcarreras.cat
• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras
Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.
També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 15 Abril, 2016
Time: 21:30 - 23:30
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812