Carregant Esdeveniments

NADA NUEVO BAJO EL SOL: Pau Figueres Quartet

7 Febrer /21:00 - 23:00 CET
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Pau és un guitarrista espectacular que aborda la música des de diferents angles i conceptes interpretatius, entén i estudia la guitarra com a instrument transversal. Alhora com a brillant intèrpret de la seva pròpia música i com a prestigiós músic acompanyant, sessionista i productor, es mou en infinitat de gèneres musicals, estils i projectes. Les seves composicions originals són reflex i resultat del seu personal enfocament cap a la guitarra i cap a la música.
Actualment Pau forma part de la banda de l’artista espanyol Alejandro Sanz, guanyador de múltiples premis Grammy i Grammy Llatí, amb qui està de gira recorrent el món. Ha treballat a més amb artistes com Rufus Wainwright, Vic Mirallas, Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Mayte Martin, Judit Neddermann, Jonah Smith, Alfonso de Vilallonga, Manolo Garcia, Anita Zengeza, Coetus, Ebra, Tal Ben Ari, per nomenar alguns.
Després del seu debut com a líder (Premi Enderrock Millor Àlbum de Folk i Noves Músiques 2015) Pau Figueres presenta el seu segon àlbum “Nada nuevo bajo el sol” en el que uneix amb excepcional mestratge les vibracions del Flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats.

Concert: NADA NUEVO BAJO EL SOL: Pau Figueres Quartet

Artistes: Pau Figueres, guitarra & synth
Darío Barroso, guitarra
Ismael Alcina, baix elèctric
Arnau Figueres, percussió

web:

Data: 7 de Febrer de 2020

Hora: 21.00 h

Temporada: Primavera 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€

Tipus: Abonament. Numerat

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 7 Febrer
Time: 21:00 - 23:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: