Carregant Esdeveniments

SCHUMANN I MENDELSSOHN, CÒMPLICES EN LA VERTEBRACIÓ DEL ROMANTICISME. Quartet Gerhard i Alan Branch.

11 Març, 2016 /21:30 - 23:30
15€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

De l’equilibri en l’ús d’un pianisme pràcticament d’autor a una originalitat compositiva esclatant i cultivada. Aquest és el trajecte artístic que vertebra la proposta de concert articulada pel Quartet Gerhard, una de les formacions cambrístiques de referència a nivell europeu i que integren quatre joves músics catalans centrats absolutament en la música de cambra i en la recerca del seu propi so.

Serà  a través de l’audició de dues obres que comparteixen tonalitat: Mi b major. Però no caràcter: a la delicadesa -i un punt d’introspecció- del Quintet de Schumann -que compta amb la col·laboració del pianista Alan Branch– al musculós Quartet Op. 12 de Mendelssohn. Sempre en consonància amb una línia argumental preciosista i que casa perfectament amb la capacitat interpretativa i d’expressió dels violinistes Lluís Castán i Judit Bardolet, el viola Miquel Jordà i el violoncel·lista Jesús Miralles.  Personalitats distintes, amor per un mateix gènere. Música de petit format; gran música. Gaudiu-ne.

 

De l’equilibri en l’ús d’un pianisme pràcticament d’autor a una originalitat compositiva esclatant i cultivada. Aquest és el trajecte artístic que vertebra la proposta de concert articulada pel Quartet Gerhard, una de les formacions cambrístiques de referència a nivell europeu i que integren quatre joves músics catalans centrats absolutament en la música de cambra i en la recerca del seu propi so. En aquest sentit, el fet de programar dues obres clau d’un Romanticisme que podem considerar complet, tot i correspondre a una etapa inicial en relació al conjunt del gènere, ens permet resseguir el que va ser una amistat sòlida i plena de complicitats entre Robert Schumann (1810-1856) i Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847).

Serà a través de l’audició de dues obres que comparteixen tonalitat: Mi b major. Però no caràcter: a la delicadesa –i un punt d’introspecció–del Quintet de Schumann –que compta amb la col·laboració del pianista Alan Branch– al musculós Quartet Op. 12 de Mendelssohn. Sempre en consonància amb una línia argumental preciosista i que casa perfectament amb la capacitat interpretativa i d’expressió dels violinistes Lluís Castán i Judit Bardolet, el viola Miquel Jordà i el violoncel·lista Jesús Miralles. Personalitats distintes, amor per un mateix gènere. Música de petit format; gran música. Gaudiu-ne.

Concert: SCHUMANN I MENDELSSOHN, CÒMPLICES EN LA VERTEBRACIÓ DEL ROMANTICISME. Quartet Gerhard i Alan Branch.

Artistes: Lluís Castán, violí. Judit Bardolet, violí. Miquel Jordà, viola. Jesús Miralles, violoncel. Alan Branch, piano.

web: www.quartetgerhard.com

Data: 11 de Març de 2016

Hora: 21.30 h

Temporada: Primavera 2016

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 15 €.

Tipus: Abonament / Numerat.

VENDA DE LOCALITATS
Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA
L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS
No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI
Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada
La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada de Tardor 2015 són:
• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €
• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €
• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:
• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767
• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat
• web: www.auditorijosepcarreras.cat
• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras
Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.
També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 11 Març, 2016
Time: 21:30 - 23:30
Cost: 15€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812