Carregant Esdeveniments

Deixa‘t seduir per La veu elegant: Stefano Palatchi

10 novembre, 2017 /21:00 - 23:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Stefano Palatchi ha consolidat la seva reeixida carrera com a cantant d’òpera sobre una admirable vocació teatral, un timbre exquisit i les seves facultats expressives aplaudides. Guanyador d’un Latin Grammy, Palatchi ha desenvolupat la seva carrera artística en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seva Barcelona natal fins a la Metropolitan Opera de Nova York.

Propietari d’una veu poderosa, de greus profunds i de gran noblesa sobre l’escenari, va debutar fa tres dècades al Gran Teatre del Liceu, on ha participat a centenars de representacions i on és especialment estimat pel públic. La seva presència ha estat habitual en totes les temporades d’òpera espanyoles i internacionals, fet que l’ha convertit en un dels baixos espanyols més importants dels últims temps.
Inquiet, arriscat i sempre amb voluntat d’innovar, durant els últims anys l’artista ha ampliat el seu repertori artístic amb altres estils musicals, entre els quals ha tingut una especial significació el jazz. Després de debutar com a crooner al gener de 2012 a la Sala Luz de Gas de Barcelona juntament amb Laura Simó i Francesc Capella, Palatchi va presentar l’espectacle Tête à Tête al costat d’Alfonso de Vilallonga a la Sala Barts de Barcelona, al Festival Internacional Castell de Peralada i al Teatre Principal de Maó a Menorca. Al novembre de 2015 va oferir el seu primer espectacle en solitari com a líder d’un quintet, Stefano Palatchi in Swing satisfent novament la Sala Luz de Gas de Barcelona. Més recentment, aquest projecte va formar part del cartell dels Festivals de Santa Florentina i White Summer Festival.

Palatchi ha viatjat a Nova York, ciutat en la qual ha estat treballant el repertori jazzístic amb Barry Levitt i Tommy James, pianista de la famosa Duke Ellington Orchestra. Amb l’enregistrament de La Dolores, de Bretón, va aconseguir un Latin Grammy,  amb Margarita la Tornera, de Chapí, va obtenir una nominació al premi Latin Grammy i amb el disc El Gat amb Botes, de Montsalvatge, va ser nominat als Grammy Awards.

Concert: Deixa‘t seduir per la veu elegant: Stefano Palatchi.

Artistes: Stefano Palatchi, veu. Jazz Quintet.

web: www.stefanopalatchi.com

Data: 10 de novembre de 2017

Hora: 21.00 h

Temporada: Tardor 2017

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10 €.

Tipus: Abonament / Numerat.

VENDA DE LOCALITATS
Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA
L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS
No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI
Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada
La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada de Tardor 2017 són:
• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €
• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €
• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:
• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767
• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat
• web: www.auditorijosepcarreras.cat
• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras
Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.
També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Detalls

Data Data
Hora 21:00 - 23:00
Preu 10€

Recinte

Adreça
Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Telèfon 977 392 484 - 977 393 812