Concerts ajornats pel COVID-19

Actualitzat: 22 d’abril

En compliment de les noves directrius dictades per les autoritats, les activitats culturals han quedat suspeses en la seva totalitat i cal esperar les resolucions governamentals per saber en quina data es podran tornar a celebrar concerts al Auditori.

En compliment del nou paquet de mesures per a la contenció de la COVID-19 de la Generalitat de Catalunya i amb l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol, L’Auditori Josep Carreras ha estès la suspensió de la seva activitat d’aquesta temporada.

Aquesta situació afecta la programació de l’Auditori amb l’ajornament dels següents concerts:

  • 14 de març. Concert A Bola de Nieve de Martirio i Chano Do

Una nova temporada de l’Auditori amb més de 20 concerts per a tots els públics

Avui al matí s’ha presentat en roda de premsa la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras, que enguany comptarà amb un total de 20 concerts “d’una gran varietat d’estils com ara la música clàssica, el jazz, el flamenc i la música infantil, la qual enguany tindrà una programació estable”, ha destacat la presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet.

La temporada s’iniciarà aquest divendres, 24 de gener, a les 9 del vespre amb Kontakte Grup de Percussió i Mara Aranda, que presentaran el concert “Els Dotze Treballs d’Hèrcules”, i s’allargarà fins al 19 de juliol amb el reconegut Christoph Schlüren i l’Orquestra Camera Musicae, que interpretaran “Redescobrint la música germàni…

Ignacio Rodes. Avuí a les 21.30 h. a l’AJC.

Ignacio Rodes. Avuí a les 21.30 h. a l’AJC.

Avuí l’AJC acull un dels concerts imprescindibles de la temporada. Ignacio Rodes és considerat un dels grans guitarristes i pedagogs de l’actualitat, hereu de la tradició guitarrística d’Andrés Segovia. Després d’oferir classes magistrals i concerts arreu del món amb crítiques excel·lents, Ignacio Rodes ens visita per oferir un concert molt atractiu on presentarà el programa “Del barroc francès al nacionalisme espanyol”. No us ho perdeu!

 

 …

Paula Valls, aquest divendres a les 21.30 h. a l’AJC.

Paula Valls, aquest divendres a les 21.30 h. a l’AJC.

Amb tan sols 17 anys compta amb una veu prodigiosa, i amb una facilitat innata per compondre i interpretar.

Això li atorga un fresc i sorprenent estil propi, que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força de Amy Winehouse.
Acaba de gravar el seu nou disc “Black and White”, un impressionant treball que sona a la més autèntica música negra amb les tonalitats més actuals.

Si ho voleu comprovar us hi esperem.

 …

Presentació temporada Primavera 2017 a l’AJC

Presentació temporada Primavera 2017 a l’AJC

Avui hem fet la roda de premsa per presentar la Temporada de concerts de Primavera 2017.

Un total de tretze concerts en format de propostes familiars, orquestrals, gran format, música de cambra, solistes, corals, òpera, música moderna i jazz.

Una programació variada i de qualitat que us convidem a conèixer.

 

 

 …

Quartet Alart: residència a l’Auditori Josep Carreras

Quartet Alart: residència a l’Auditori Josep Carreras

Divendres passat el Quartet Alart va donar a conèixer la seva residència a l’Auditori Josep Carreras que es concretarà en la realització de dos concerts cada any, amb xerrades prèvies a tots els assistents, i els diversos assajos en obert perquè els alumnes del Conservatori puguin observar de prop la seva tasca diària. En aquest sentit, el violinista Josep Colomé va afirmar que “busquem el tu a tu amb els alumnes perquè vegin que el treball d’una formació com la nostra no només es fer concerts, sinó un procés diari de picar pedra i de convivència”.
De fet, la formació integrada pels violinistes Josep Colomé i Josep M. Ferrando, la viola de Miquel Córdoba i el violoncel de Josep Trescolí, han escollit celebrar els 1…

Concerts per a piano 2 i 3 de Rachmaninov. Leonel Morales

Concerts per a piano 2 i 3 de Rachmaninov. Leonel Morales

Leonel Morales

Concerts per a piano 2 i 3 de Rachmaninov. Leonel Morales i l’Orquestra Simfònica del Consevatori Superior de Castelló.

Divendres 6 de novembre de 2015, a les 21.30 h.

Aquest divendres l’AJC acollirà un dels concerts imprescindibles de la Temporada de Tardor 2015. Els concerts per a piano 2 i 3 de Rachmaninov estan catalogats com dues de les obres de més dificultat pianística del repertori clàssic.

Amb una plantilla orquestral de setanta, músics dirigits per Carlos Amat, el concert d’aquest divendres es presenta a l’AJC amb molta expectació.

Entrades a la venda a:

https://auditorijosepcarreras.cat/event/els-concerts-2…de-rachmaninov/

 …

  • 1
  • 2