Esdeveniments

You are here: Home / Esdeveniments
 • LA HISTÒRIA DEL SOLDAT: Kammart Ensemble

  11 desembre /20:00

  La Història del Soldat, en un inici, es va tractar d’una curiositat, però actualment és considerada com a una obra mestra sense precedents i amb grans conseqüències musicals. Stravinsky va escriure aquesta obra en el moment més dur de la seva vida, la seva situació econòmica era difìcil, havien mort dues persones properes a ell i, a més, Europa es trobava a les acaballes de la Primera Guerra Mundial.

 • 5 SONATES PER A VIOLONCEL i PIANO: Daniel Claret – Àlex Ramírez

  13 desembre /19:00

  En el 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, dediquem aquest concert a la seva memòria, amb algunes de les pàgines més rellevants de la literatura per a violoncel i piano de tots els temps.

 • ÉS LA REVOLUCIÓ: Quartet Gerhard

  18 desembre /20:00

  Això es una obra!” D’aquesta manera s’expressava Ludwig van Beethoven tot mostrant la partitura del Quartet en La Major k. 464 de Mozart, tal com reflecteixen les cartes del seu deixeble Carl Czerny.

 • JOVE ORQUESTRA INTERCOMARCAL i KEBYART

  28 desembre /19:30

  Aquest Nadal, la Jove Orquestra InterComarcal torna a l’Auditori de Vila-seca. Ho farà acompanyada d’un convidat de luxe: el Kebyart Ensemble. Aquest quartet de saxòfons va néixer fa 6 anys a Barcelona i ja ha recorregut tot el món recollint una desena dels premis internacionals més prestigiosos i mereixent-se l’estima incondicional dels públics i de la crítica.