Esdeveniments

You are here: Home / Esdeveniments
 • CENDRILLON: La Bottega

  21 gener /20:00

  Cendrillon és una òpera còmica en tres actes basada en el conte de La Ventafocs de Charles Perrault. Escrita i composta per Pauline Viardot (1821-1910), l'obra va ser estrenada a París, el 23 d'abril de 1904.

 • TANGO! UN VIATGE A TRAVÉS DE LA DANSA: Duo Parkin – Tieles

  28 gener /20:00

  El tango argentí és famós a tot el món per la seva intensa passió. El que és menys conegut és que les arrels d’aquesta música es poden trobar a les bodegues espanyoles, a les plantacions de tabac cubanes, al Palau de Versalles i, inclòs, els pubs del nord d’Anglaterra.

 • NO HAY DOS SIN TRES: CHICUELO I MARCO MEZQUIDA

  4 febrer /20:00

  La guitarra flamenca de Juan Gómez «Chicuelo» i el piano de Marco Mezquida, dos dels artistes més creatius del panorama jazzístic espanyol ens presentaran el disc No hay dos sin tres (Autoeditat, 2019 i distribuït per Discmedi).

 • ELLES: Mireia Tarragó i Francesc Poyato

  5 febrer /20:00

  “Elles” és un homenatge als arquetips de la dona: heroïnes novel·lesques, muses, poetesses, compositores, femmes fatales o bruixes. La soprano Mireia Tarragó i el pianista Francisco Poyato ens conviden a seguir-los a un viatge de dos segles d’evolució de la idea de la feminitat en l’univers de la cançó per a veu i piano europea.

 • ELS BALLETS DE ROBERT GERHARD

  4 març /20:00

  El gènere del ballet va ser un dels predilectes de Robert Gerhard, ja que en va compondre cinc. Excepte el primerenc Ariel, tots ells van ser escrits en èpoques de conflictes bèl·lics i reflecteixen tant la seva estètica com el seu pensament moral i la seva ideologia política.

 • TIMELAPSE SEGLE XX: AUPA STRINGS

  11 març /20:00

  Aupa Strings passa pel filtre del quartet de corda els temes que més els han influït, per crear una proposta molt energètica en format de música de cambra.

 • MÚSIQUES D’ARREL: Banda Municipal de Barcelona

  18 març /20:00

  Les melodies populars i folklòriques són un dels elements d'inspiració més grans pel repertori simfònic des del romanticisme. També la riquesa de la música popular catalana i la seva varietat expressiva són un grandíssim generador de noves músiques.

 • LES FILLES DEL COR: COR SCHERZO I ORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48

  26 març /20:00

  Un dels grans atractius de la Venècia del XVIII era poder assistir a algun dels concerts que es feien als ospedale. Le figlie di choro eren noies, la majoria orfes, que tocaven i cantaven rere reixes, dirigides i educades en la música pels millors instrumentistes i compositors.

 • SOCIAL: LLUÍS CAPDEVILA

  2 abril /20:00

  El pianista del Priorat Lluís Capdevila torna a l'Auditori Josep Carreras per presentar el seu últim treball: SOCIAL.

 • LES SET ÚLTIMES PARAULES DEL NOSTRE SALVADOR: ENSEMBLE O VOS OMNES I QUARTET GERHARD

  8 abril /20:00

  L’Ensemble O Vos Omnes i el Quartet Gerhard sumen el seu talent junt amb el fortepianista Roger Illa i duen als escenaris una versió cambrística d’una de les obres més especials de Franz Joseph Haydn.

 • 7.0 RUTA MUSICAL: SABOR DE GRÀCIA

  22 abril /20:00

  Sabor de Gràcia ha creat un espectacle que recorre la història de la rumba fent una ruta guiada amb anècdotes i cançons explicades a partir del seu epicentre, el barri de Gràcia de Barcelona. Un documental musical en viu.

 • CONCERT COR SANT ESTEVE

  15 maig /19:00

  El Cor Sant Esteve ens presenta el fruit del treball del curs 21/22 en un projecte especial que significarà la tornada del grup a l’Auditori Josep Carreras després de l’aturada pandèmica.

 • VETLLADA BELCANTISTA: MARTA MATHÉU I JOSEP BUFORN

  20 maig /20:00

  La soprano Marta Mathéu i el pianista Josep Buforn ens apropen al belcanto per camins poc habituals. Aquest estil del segle XIX és conegut per les magnífiques àries d’òpera que estaran ben presents en aquesta vetllada, però també inclou composicions da camera que acostumen a passar més desapercebudes.

 • SÚPER HEROIS: POP PER XICS

  28 maig /20:00

  Els Súper Herois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà en la recerca de súper poders en forma de valors. Durant l'espectacle, aquest personatge es convertirà en un Superheroi atípic.

 • TRESORS AMAGATS: ORQUESTRA HÄNDEL

  29 maig /19:00

  La Händel torna al Carreras per oferir-vos, aquest cop, un programa amb dues vessants: la represa inevitable del repertori tradicional i el rescat de possibles joies oblidades.

 • STRAUSS – GRANADOS. EL PIANO OPERÀTIC: ÀLEX ALGUACIL

  3 juny /20:00

  Àlex Alguacil presenta obres per a piano amb una forta càrrega dramàtica i, fins a cert punt, operàtica. D'una banda Richard Strauss, intensament lligat al gènere de l'òpera; d'una altra Granados, que va convertir la seva obra magna, Goyescas, en una òpera, traslladant la força dramàtica de les seves suites pianística.

 • ORIENT.CAT: QUINTET MONTSANT

  11 juny /20:00

  Orient.cat mostra com els compositors es nodreixen d'elements com ara els ritmes d'amalgama, harmonia amb un fort regust modal i estructures pròpies del que s'ha conegut com a minimalisme. També hi podem escoltar taques de flamenc, jazz i del llenguatge rítmic indi Konakol.