Esdeveniments

You are here: Home / Esdeveniments
 • RESSONÀNCIES DEL SILENCI: Meditació sonora amb Frederic Mompou

  7 març /19:00

  Frederic Mompou escrivia “com si una petita distància ens portés la sonoritat retardada…”, una modesta però sensible invitació a percebre l’espai i el temps que configura la seva música. Aquest concert demana una actitud especial: una escolta sense voluntat d’escoltar, una respiració amb la música, una obertura cap a sonoritats ressonants sense intervenció humana —reflex del so metafísic—, un deixar que la ressonància dels instruments faci palpable i físic el Silenci interior. El concert alterna i encavalca paisatges sonors de gong, bols de quars, bols tibetans i alt...

 • CHANSON: Kebyart Ensemble

  19 març /20:00

  En una carta al príncep d’Oettingen-Wallerstein, Joseph Haydn destacava que la nova col·lecció de quartets Op. 33 estaven escrits “d’una manera completament nova i especial”, en comparació amb els Op. 20, compostos nou anys enrere.

 • LA MÚSICA CONSTITUEIX UNA REVELACIÓ MÉS ALTA QUE CAP ALTRA FILOSOFIA: Trio Beethoven

  26 març /20:00

  És en motiu d’aquesta efemèride, i en el marc del 40è aniversari del Conservatori de Música de Vila-seca, que va sorgir el projecte de crear el Trio Beethoven amb tres professors del centre: Susana Uruen al violí, David Blay al violoncel, i Jordi López Roig al piano, que en aquest concert ens interpretaran dos dels trios amb piano del geni de Bonn.