Carregant Esdeveniments

ALBERT GUINOVART I L’ORQUESTRA DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI, concert de celebració del 20è aniversari de l’OURV

28 novembre /19:00
Entrada lliure

El concert que us presentem vol ser una celebració d’aquests 20 anys de trajectòria i fa coincidir dues efemèrides més. Per una banda el 50è aniversari de la mort del vallenc Robert Gerhard, una de les personalitats més destacades del patrimoni musical català i figura clau per entendre musicalment el segle XX, i per l’altra, el 250è aniversari del naixement d’un dels compositors més universals, L. van Beethoven, amb una obra que ell mateix va definir com una de les seves millors composicions: la setena simfonia. Per completar aquest programa d’aniversari, l’orquestra acompanyarà un dels artistes més internacionals del panorama català actual, el pianista i compositor Albert Guinovart.
L’orquestra de la Universitat Rovira i Virgili
Ja fa vint anys d’aquell desembre del 1999 quan, encapçalats pel professor Markus Schikora, un grup de músics a l’entorn de la URV va presentar el que es va començar anomenant Orquestra XVI-XXI. Aquella petita formació va esdevenir, amb el temps, una orquestra simfònica i, d’aleshores ençà, ha interpretat tot tipus de repertori, posant sempre un accent en compositors i intèrprets del nostre país amb els quals ha col·laborat en nombroses ocasions. L’any 2015, a tall d’exemple, l’orquestra donava a conèixer la inèdita 1a simfonia del desaparegut compositor riudomenc Joan Guinjoan. Després d’aquests anys, l’OURV s’ha consolidat com una de les formacions universitàries de referència del nostre país, fet que ens anima a continuar treballant incansablement per fomentar i apropar la cultura a cada racó de les nostres terres. Per molts anys més!

Concert: ALBERT GUINOVART I L’ORQUESTRA
DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI, concert de celebració del 20è aniversari de l’OURV
Artistes: Albert Guinovart, piano
Miquel Massana, direcció

web:

Data: 28 de Novembre de 2020

Hora: 19.00 h

Temporada: Tardor 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: Entrada lliure amb aforament limitat.

Tipus: Entrada lliure amb aforament limitat.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 28 novembre
Time: 19:00
Cost: Entrada lliure

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: