Carregant Esdeveniments

BACH I HÄNDEL, UNA TROBADA: Lina Tur i Dani Espasa

8 octubre, 2020 /21:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Deia Beethoven en una carta dirigida a l’Arxiduc Rodolf que, dels compositors antics, només Händel i Bach foren genis veritables. Mal que potser no del tot justa, aquesta frase ens dóna una idea de la importància del llegat d’aquests dos titans del Barroc, que van deixar una profunda empremta en l’obra de pràcticament tots els compositors posteriors.
Tot i ser contemporanis –de fet, van néixer amb poc més de tres setmanes de diferència‑ i malgrat haver compartit marc geogràfic i cultural, les diferències entre la trajectòria musical i vital de Bach i Händel són enormes.

En el cas de Händel, però, la seva fama pòstuma es va limitar durant molts anys quasi estrictament a l’obra vocal, en concret als grans oratoris i algunes àries que mai no van deixar d’interpretar-se als escenaris. Això ha deixat la seva obra instrumental en un evident segon terme, del tot immerescut, com dues de les seves sonates que presentaran en aquest concert.

La música instrumental de Bach ha gaudit sempre d’una major atenció per part dels estudiosos. Les sonates per a violí i clave són un exemple més de la capacitat del mestre d’Eisenach per avançar-se a la seva època sense renunciar a les formes heretades del passat.

Una meravellosa oportunitat de gaudir de dos grans músics intèrprets, que presenten el seu darrer disc que està recorrent els més importants escenaris d’Europa i del món.

 

Concert: BACH I HÄNDEL, UNA TROBADA: Lina Tur i Dani Espasa

Artistes: Lina Tur Bonet, violí
Dani Espasa, clavicèmbal

web:

Data: 8 d’Octubre de 2020

Hora: 21.00 h

Temporada: Tardor 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

 

Details

Date: 8 octubre, 2020
Time: 21:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: