Carregant Esdeveniments

CHANSON: Kebyart Ensemble

19 març /20:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

En una carta al príncep d’Oettingen-Wallerstein, Joseph Haydn destacava que la nova col·lecció de quartets Op. 33 estaven escrits “d’una manera completament nova i especial”, en comparació amb els Op. 20, compostos nou anys enrere. Les sis obres marquen un cim en la síntesi dels processos formals, l’ús del material temàtic i el tractament lúdic. Aquest cristal·lí tercer quartet en do major ha estat anomenat “L’ocell” per les imitacions de cants d’aus que recorren des del primer moviment a l’últim, una lluminosa dansa de naturalesa folklòrica construida a partir d’una tercera menor descendent, evocació del cucut.

Per al compositor català Joan Magrané, l’exercici de dirigir la mirada cap al passat constitueix una font d’inspiració constant. El 2019 decideix centrar-se en la chanson francesa Toutes les nuits de Clément Janequin, per a compondre tres variacions creuades que transformen la polifonia original cap a un terreny musical radicalment modern.

“Mais tous les jours tu m’es absente…”. Aquest vers de la cançó de Janequin podria haver sortit perfectament dels llavis del compositor rus Aleksandr Glazunov el 1928. Amb seixanta-dos anys a les espatlles, va aprofitar l’assistència a la celebració del centenari de Schubert a Viena per a desertar i no tornar mai més a la seva terra natal. Es va establir a París, on va conèixer el saxòfon clàssic de la mà de Marcel Mule. Fruit d’aquesta trobada, es decideix a escriure un quartet de saxos seguint l’estètica lírica i nostàlgica que caracteritza la seva música, obra que ha esdevingut una pedra angular dins el repertori per a la formació.

Concert: CHANSON: Kebyart Ensemble

Artistes: Kebyart Ensemble

Pere Méndez, saxo soprano
Víctor Serra, saxo alt
Robert Seara, saxo tenor
Daniel Miguel, saxo baríton

web:

Data: 19 de març de 2021

Hora: 20.00 h

Temporada: Tardor 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 19 març
Time: 20:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: