Carregant Esdeveniments

JOSQUIN: Ensemble O Vos Omnes

5 Juny /21:00 CEST
10€

CONCERT AJORNAT.

Josquin Des Prez (c. 1450 – 1521) és, sense cap mena de dubte, un dels grans compositors de tots els temps. El nom d’aquest franco-flamenc que va viure a cavall dels segles XV i XVI ha de ser a la llista dels grans entre els grans (Mozart, Bach, Palestrina…), no només per la qualitat de la seva música, sinó per ser, també, el primer compositor que visqué el seu ofici de la mateixa manera que avui en dia entenem: un creador. La nostra imatge del compositor creador, que escriu música des d’un punt de vista personal és un reflex de les idees romàntiques que comencen a finals del s. XVIII, però la veritat és que anteriorment a aquesta època, la manera que tenien els compositors d’entendre la seva feina era més propera a la d’un artesà que a la d’un creador. Josquin, però, n’és una excepció.

“Josquin escriu quan ell vol i com ell vol” deien els seus contemporanis. I la veritat és que pocs compositors mostren tanta capacitat inventiva, experimental i una constant recerca de la novetat com Josquin Des Prez. En aquest concert ens endinsarem en la seva música de la mà d’una proposta minimalista i íntima de l’Ensemble O Vos Omnes que ens portarà la música de Josquin – gran entre els grans i de gran fama a tot Europa mentre ell encara era viu (una altra excepció) – al nostre auditori.

A causa de la crisi sanitària que travessa l’estat, des de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca ens veiem obligats, seguint les mesures de preventives de seguretat, a suspendre aquest concert.

Estem treballant amb la promotora del concert per poder oferir-vos una nova data.

Concert: JOSQUIN: Ensemble O Vos Omnes

Artistes: Marc Guerris, alto
Ferran Mitjans, tenor
Carles Prat, tenor
Matthew Thomson, tenor
Xavier Pastrana, baríton i direcció
Tomàs Maxé, baix

web:

Data: 5 de Juny de 2020

Hora: 21.00 h

Temporada: Primavera 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 30 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 5 Juny
Time: 21:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: