Carregant Esdeveniments

JOVE ORQUESTRA INTERCOMARCAL i KEBYART

28 desembre, 2020 /19:30
Gratuït
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

Aquest Nadal, la Jove Orquestra InterComarcal torna a l’Auditori de Vila-seca. Ho farà acompanyada d’un convidat de luxe: el Kebyart Ensemble. Aquest quartet de saxòfons va néixer fa 6 anys a Barcelona i ja ha recorregut tot el món recollint una desena dels premis internacionals més prestigiosos i mereixent-se l’estima incondicional dels públics i de la crítica. Són guanyadors, entre altres, del concurs “El Primer Palau”, el “Concurso permanente de Juventudes Musicales de España” o l’”European Chamber Music Academy” i han tocat a la Xina, Alemanya, França, Rússia… D’ells, acompanyats per la JOIC, escoltarem una obra única com és el Concert per a quartet de saxos i orquestra de Philipp Glass, obra que interpretaran un mesos més tard ni més ni menys que amb l’Orquestra de la Radiotelevisió Espanyola.

Un concert de Nadal és una ocasió de retrobament, humà i musical, i per això la JOIC completarà el programa amb obres estimades que la tradició ha fet especialment nadalenques: l’Obertura dels Reials Focs Artificials de Händel, la Pavana de Fauré i, per culminar el concert, la suite d’El  Trencanous de Txaikovski.

Concert: Jove Orquestra InterComarcal i Kebyart Ensemble

Artistes: Marcel Ortega i Martí, director
Kebyart Ensemble

web:

Data: 28 de Desembre de 2020

Hora: 19:00 h

Temporada: Tardor 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Entrada lliure amb
aforament limitat. Numerat.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 28 desembre, 2020
Time: 19:30
Cost: Gratuït

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: