Carregant Esdeveniments

LA HISTÒRIA DEL SOLDAT: Kammart Ensemble

11 desembre, 2020 /20:00
10€
  • Aquest Esdeveniment ja ha passat.

La Història del Soldat, en un inici, es va tractar d’una curiositat, però actualment és considerada com a una obra mestra sense precedents i amb grans conseqüències musicals. Stravinsky va escriure aquesta obra en el moment més dur de la seva vida, la seva situació econòmica era difìcil, havien mort dues persones properes a ell i, a més, Europa es trobava a les acaballes de la Primera Guerra Mundial. Després d’haver creat els grans ballets russos amb Diàguilev, amb uns recursos orquestrals i escenogràfics monumentals, es va veure obligat a realitzar un projecte amb pocs mitjans, poc pressupost, que fos fàcil de transportar d’un lloc a un altre. Això el va abocar a crear una obra d’art nova, original, que va esdevenir una joia sonora amb una instrumentació enormement reduïda. Amb la Història del Soldat, pràcticament neix la història de l’ensemble musical.

Kammart Ensemble neix amb l’objectiu d’interpretar i difondre la música més interessant del repertori, en diferents formats, amb la filosofia i el compromís d’oferir espectacles de gran qualitat musical i sensibilitat artística. És una formació creada i liderada pel director d’orquestra Àlex Sansó, i està integrada per músics amb una trajectòria destacada en el panorama musical del país, solistes i assistents d’algunes de les millors orquestres de l’Estat Espanyol (OBC, ONE, Liceu…) i altres orquestres europees de prestigi internacional.

Concert: LA HISTÒRIA DEL SOLDAT: Kammart Ensemble

Artistes: KAMMART ENSEMBLE
Àlex Sansó: Direcció musical
Laura Casas: Narració
Sandra Jurado: Ballarina
Francina Collado: Imatges

web:

Data: 11 de Desembre de 2020

Hora: 20.00 h

Temporada: Tardor 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 11 desembre, 2020
Time: 20:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: