Carregant Esdeveniments

LECTURES DIFFÉRENTES: Kebyart Ensemble

8 novembre /19:00
10€

Entre els símbols musicals impresos en una partitura i el so que rep l’espectador que assisteix a un concert hi ha un estadi clau: la interpretació. Aquesta és la lectura que els músics fan del text musical, traslladant a l’oient una determinada interpretació que, degut a la qualitat de immediatesa inherent al fet musical, és única i diferent a qualsevol altra.

Aquesta és la premissa amb la que el compositor hongarès Péter Eötvös compon el seu recent quartet de saxòfons.

Amb motiu del 250è aniversari de Beethoven Kebyart ha fet una transcripció del seu Quartet de cordes Op. 14 Núm. 1 que és, alhora, un arranjament fet pel propi compositor de la seva novena sonata per a piano. És interessant observar com Beethoven va fer múltiples transcripcions de la seva música per a diferents formacions al llarg de la seva vida. Es tracta, per tant, d’una mateixa música vista per l’òptica de dues formacions instrumentals completament diferents.

L’obra de Joan Magrané destaca per la inspiració en música de compositors i fonts del passat. En el seu últim quartet de saxos, Chanson, ens presenta tres variacions amb una mirada contemporània sobre Toutes les nuits del compositor renaixentista Clément Janequin.

Per últim, Recitation Book de l’americà David Maslanka adopta la forma d’una col·lecció de madrigals i il·lustra a la perfecció el concepte de lectures diferents. Un coral de Bach, un madrigal de Gesualdo i un cant gregorià travessen la mirada de Maslanka resultant en una música de gran poder evocatiu.

Concert: LECTURES DIFFÉRENTES: Kebyart Ensemble

Artistes: Kebyart Ensemble

Pere Méndez, saxo soprano
Víctor Serra, saxo alt
Robert Seara, saxo tenor
Daniel Miguel, saxo baríton

web:

Data: 8 de Novembre de 2020

Hora: 19.00 h

Temporada: Tardor 2020

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

La Fundació Auditori Josep Carreras té establerta la fórmula de l’ABONAMENT DE TEMPORADA que comporta un important estalvi econòmic. El carnet d’abonat garanteix la butaca que hi figura per a tots els concerts de la Temporada de la Fundació.

Les quotes dels abonaments per a la Temporada són:

• ABONAMENT JÚNIOR fins a 21 anys 45 €

• ABONAMENT ADULT de 22 a 64 anys 60 €

• ABONAMENT SÈNIOR a partir de 65 anys 45 €

Per sol·licitar més informació i el carnet d’abonat per a la Temporada caldrà que us poseu en contacte amb la Secretaria de la Fundació Auditori Josep Carreras:

• Telèfons: 977 392 368 – 977 393 812 – Fax: 977 393 767

• Adreça electrònica: auditori@auditorijosepcarreras.cat

• web: www.auditorijosepcarreras.cat

• Facebook: www.facebook.com/auditorijosepcarreras

Aquelles persones que ho desitgin poden sol·licitar rebre la informació dels concerts mitjançant un correu electrònic a l’adreça de l’Auditori.

També, si ho desitgeu, podeu ser atesos personalment a l’avinguda de la Generalitat, 27 –accés del Conservatori– de dilluns a divendres en horari d’oficina, de les 9 a les 13 h. i de les 17,00 a les 20,00 h.

Details

Date: 8 novembre
Time: 19:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: