Carregant Esdeveniments

MÚSIQUES D’ARREL: Banda Municipal de Barcelona

18 març /20:00
10€

Les melodies populars i folklòriques són un dels elements d’inspiració més grans pel repertori simfònic des del romanticisme. També la riquesa de la música popular catalana i la seva varietat expressiva són un grandíssim generador de noves músiques. En aquest concert fem un homenatge a aquestes melodies que no podem oblidar, músiques d’arrel, de bressol, cançons que passen de generació en generació i que segueixen emocionant. Començarem el concert fent una menció a obres escrites originalment per a banda, amb Barcelona i Catalunya en el cor, com les obres de Julio Laporta i Ferrer Ferran. De manera molt especial farem un recull d’obres que beuen de cançons populars, com Cançons Catalanes de Miguel Asins Arbó i el Scherzo sobre un tema popular català de Joan Lamote de Grignon. I com no podia ser d’altra forma, ens aturarem en músiques de la tradició folklòrica marcada per la sardana, amb obres de Joaquim Serra i Eduard Toldrà.

Concert: MÚSIQUES D’ARREL: Banda Municipal de Barcelona

Artistes: Banda Municipal de Barcelona
Carlos Ramón, director

web:

Data: 18 de març

Hora: 20.00 h

Temporada: Temporada 2021-2022

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: 10€.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

Consulta tota la informació actualizada sobre els ABONAMENT DE TEMPORADA.

Details

Date: 18 març
Time: 20:00
Cost: 10€

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: