Carregant Esdeveniments

TRESORS AMAGATS: ORQUESTRA HÄNDEL

29 maig /19:00

La Händel torna al Carreras per oferir-vos, aquest cop, un programa amb dues vessants: la represa inevitable del repertori tradicional i el rescat de possibles joies oblidades.

Pretenem que algunes obres ja beneïdes pel gran públic convisquin en un mateix escenari amb composicions menys conegudes, algunes de les quals, malgrat haver estat, sovint, enfosquits per les creacions dels grans genis, ens poden sorprendre per la seva excel·lència.

Cal suposar que en el món de l’art –i la música no és excepció– resten, encara, tresors amagats, algunes peces del repertori habitual d’orquestra de cambra, petites joies del repertori que resten desconegudes pel gran públic; obres oblidades, sovint enfosquides per les creacions dels grans compositors, mereixedores, però, d’una nova posada de llarg.

Concert: TRESORS AMAGATS: ORQUESTRA HÄNDEL

Artistes: ORQUESTRA HÄNDEL (Rafel Fabregat, direcció).

web:

Data: 29  de maig de 2022

Hora: 19.00 h

Temporada: Temporada 2021-2022

Adreça: Auditori Josep Carreras. Plaça Federic Mompou, 1. Vila-seca. Tarragona.

Telèfons: 977 392 484 – 977 393 812

Preu: Amb invitació.

Tipus: Abonament.

VENDA DE LOCALITATS

Per a tots els concerts, al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori i en aquest web.

ACCÉS A LA SALA

L’accés es realitza per la Plaça Frederic Mompou, 60 minuts abans de l’inici del concert. Hi ha servei de bar. Un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada de públic a la sala.

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS

No es permet cap mena d’enregistrament sonor o captació d’imatges sense l’autorització expressa de la Direcció de l’Auditori.

UTILITZACIÓ D’APARELLS A L’INTERIOR DE L’AUDITORI

Durant el concert no està permès tenir connectats aparells que puguin emetre senyals acústics que distreguin l’atenció del públic i dels artistes.

Abonaments de temporada

Consulta tota la informació actualizada sobre els ABONAMENT DE TEMPORADA.

Details

Date: 29 maig
Time: 19:00

Recinte

Venue Name: Auditori Vila-seca
Address: Plaça Federic Mompou, 1
Vila-seca, Tarragona 43480 Espanya
Phone: 977 392 484 - 977 393 812

Organitzador

Organizer Name: Auditori Josep Carreras
Phone: 977 392 368 - 977 393 812
Email: